Pranešama, kad M. Arlausku Gonzagos universitetas domėjosi jau kurį laiką, o galutinis susitarimas pasiektas pastarosiomis dienomis.

Tiesa, „BasketNews.lt“ žiniomis, krepšininkas į JAV išvyks tik po to, kai pabaigs mokyklą Lietuvoje. Be to, šiuo metu žaidėjas yra traumuotas. Krepšininkas neseniai patyrė stresinį kojos lūžį, vakar jam buvo atlikta operacija.

Dėl čiurnos traumos krepšininkas praleido ir vasarą vykusį Europos U-18 čempionatą.

Praėjusį sezoną krepšininkas žaidė NKL pirmenybėse, kur atstovavo „Žalgirio“ dublerių komandai.

10 rungtynių jis sužaidė ir LKL čempionate, tačiau jo vaidmuo „Žalgirio“ gretose buvo tik epizodinis – 199 cm ūgio krepšininkas rinko po 3,1 taško ir atkovojo 1,6 kamuolio.

M. Arlauskas yra spėjęs debiutuoti ir Eurolygoje. Išvykos rungtynėse su Stambulo „Fenerbahče“ Šarūnas Jasikevičius jaunąjį krepšininką netgi buvo išleidęs į starto penketą.

JAV žiniasklaida cituoja M. Arlauską, kuriam labai patiko atmosfera Gonzagos universitete.


„Visas dėmesys čia skiriamas komandai, ji čia yra lyg šeima, o man tai yra pats svarbiausias dalykas“, – teigė krepšininkas, kartu su D. Saboniu spėjęs padirbėti praėjusių metų vasario mėnesį JAV.

Būtent iš Gonzagos universiteto į NBA lygą persikėlė D. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)