Anot jo, L. Odomas prieš šį sezoną rimtai rengėsi sugrįžti į NBA lygą. „Vasarą Lamaras labai rimtai dirbo. Jis numetė 16 kilogramų. Mes kalbėjomės su Niujorko „Knicks“ klubu apie galimybę prisijungti prie komandos“, – pažymėjo F. Samadas.

Anot trenerio, L. Odomas kiekvieną dieną treniruodavosi po du kartus, tačiau pastarąsias keturias dienas su specialistu krepšininkas nebuvo susisiekęs.

Primename, kad Nevados valstijoje Parampe esančiame viešnamyje „Love Ranch South“ laiką leidęs L. Odomas neteko sąmonės ir buvo išgabentas į ligoninę. Paaiškėjo, kad buvusio sportininko būklė – itin sunki.

Naujausiais duomenimis, L. Odomas šiuo metu yra komos būsenos. Pranešama, kad iškilo problemų ir su sportininko plaučiais bei inkstais. Į Las Vegase esančią ligoninę aplankyti suskubo Khloe ir Kim Kardashian, taip pat ir Kris Jenner. Pas buvusį komandos draugą atskubėjo ir Los Andželo „Lakers“ superžvaigždė Kobe Bryantas.

Nye apygardos šerifas vėliau patikslino, kad vyrą be sąmonės į Las Vegaso ligoninę nugabeno greitosios pagalbos automobiliu, kadangi 2,08 metro ūgio L. Odomas netilpo į sraigtasparnį. Pasak šerifo, skambučio sulaukta 15 valandą 15 minučių vietos laiku ir pranešta, kad „Love Ranch South“ aptiktas vyras be sąmonės. Medikai jo būklę stabilizavo pakeliui į vietos ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)