Muštynių vaizdo įrašas ir ironiški komentarai apie incidentą apskriejo visos Europos ir JAV žiniasklaidą – apie tai rašo ir ESPN, ir TMZ, ir kiti populiarūs amerikiečių portalai.

Viskas prasidėjo nuo nesėkmingos 17-mečio L. Ballo atakos.

M. Sušinskas apsigynė nuo varžovo antpuolio, o šis nepatenkintas jį stumtelėjo. Lietuvis, eidamas į gynybą, lengvai kepštelėjo amerikiečiui per pakaušį, o šis atsakė kur kas stipresniu smūgiu į veidą.

Kilo masinis susistumdymas, kuriame dalyvavo abiejų komandų krepšininkai. Arbitrai diskvalifikacinėmis pražangomis nubaudė ir 23-ejų M. Sušinską, ir L. Ballą.

Incidente sudalyvavęs alytiškis M. Sušinskas dėl aikštėje įsiplieskusio konflikto apkaltino L. Ballą ir portalui TV3.lt pareiškė, kad šis apskritai žaidė itin nešvariai, provokavo.

„Gavau smūgį per veidą ir tiesiog atsakiau tuo pačiu. Jis kiekvienoje atakoje tai stumdavo į nugarą, tai ranka per veidą pataikydavo, kažkuo nepatenkintas būdavo... Vis sakė kažką. Paklausiau, kodėl taip daro. Nuo to viskas ir prasidėjo“, – komentuodamas muštynes sakė M. Sušinskas.

Paklaustas, ar L. Ballas jaučiasi didele žvaigžde, lietuvis gūžtelėjo pečiais.

„Manau, kad nemažas sužvaigždėjimas. Nenoriu nieko komentuoti apie jo talentą, geriau reikia žiūrėti į savo daržą“, – tarstelėjo jis.

„Dzūkija“ šį mačą laimėjo 124:114.

Visų rungtynių įrašas:

Incidentas kilo ir praėjusią savaitę, kai LaVaro Ballo šiemet įkurtos Jaunimo krepšinio asociacijos (JBA) jungtinė komanda susitiko su Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiais „Sintek-Jonava“ krepšininkais.

Dvikovai pasibaigus ir krepšininkams atsiimant naudingiausių dvikovos žaidėjų prizus bei pozuojant bendrai nuotraukai, kažkas iš publikos į amerikiečių pusę metė šokoladuką, kuris pataikė vienam žaidėjui į galvą.

Krepšininkai šoko žiūrovų link ieškoti kaltininko, juos raminti ėmė aplinkiniai. Į rimtesnį susistumdymą incidentas neperaugo. Tą mačą 144:140 (42:34, 31:27, 32:37, 39:42) laimėjo šeimininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)