Rungtynes be gynybos rezultatu 144:140 (42:34, 31:27, 32:37, 39:42) laimėjo šeimininkai.

Ketvirtajame kėlinyje taikiklį labiau suderinę bei brolių vedami amerikiečiai buvo išsiveržę į priekį keturių taškų skirtumu (120:116), bet jonaviečiai sugebėjo susigrąžinti iniciatyvą ir iškovojo pergalę.

Rezultatyviausias svečių iš JAV gretose buvo LiAngelo, surinkęs 40 taškų, o jaunėlis LaMelo pridėjo 35 tšk.

Broliai žaidė beveik be keitimų ir kartu atliko 60 metimų – panašiai kaip visa likusi komanda.

LiAngelo pataikė 10 dvitaškių iš 19, 6 tritaškius iš 15, 2 baudos metimus iš 6, atkovojo 10 ir perėmė 5 kamuolius.

Jo jaunesnysis brolis įmetė 9 dvitaškius iš 16, 4 tritaškius iš 10, 5 baudos metimus iš 5, atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 7 kamuolius.

Dvikovai pasibaigus ir krepšininkams atsiimant naudingiausių dvikovos žaidėjų prizus bei pozuojant bendrai nuotraukai, kažkas iš publikos į amerikiečių pusę metė šokoladuką, kuris pataikė vienam žaidėjui į galvą.

Krepšininkai šoko link žiūrovų ieškoti kaltininko, juos raminti ėmė aplinkiniai. Į rimtesnį susistumdymą incidentas neperaugo.

Saldumynai maždaug tūkstančiui rungtynes stebėjusių krepšinio mėgėjų buvo dalinami prieš mačą.

Naudingiausiu dvikovos žaidėju tapo 28 taškus pelnęs Jonavos klubo puolėjas Justas Furmanavičius.

Jonava „Sintek-Jonava“: Justas Furmanavičius 28 taškai, Rimantas Daunys 26, Augustinas Jankaitis 22, Troy Franklinas 16.

JBA lygos rinktinė: LiAngelo Ballas 40 taškų, LaMelo Ballas 35, Curtisas Hollinsas 34.

Komandos dar sykį susitiks tarpusavyje savaitgalį Jonavoje vyksiančiame draugiškame keturių ekipų turnyre. „Sintek-Jonavos“ ir JBA lygos rinktinės dvikova vyks šeštadienį Jonavos arenoje.

Dar vienas rungtynes Ballai žais ateinantį pirmadienį Alytuje su vietos „Dzūkija“.

Turą po pasaulį pradėjusi JBA lygos komanda pirmąsias rungtynes sužaidė Danijoje. Ten LaVaro Ballo treniruojami krepšininkai 120:118 įveikė aukščiausios Danijos krepšinio lygos Svendborgo „Rabbits“ klubą.

Praėjusiame sezone, kuomet broliai Ballai dar atstovavo Prienų-Birštono „Vytautui“, jie jau bandė jėgas kontrolinėse rungtynėse su Jonavos klubu. Draugiškame „Big Baller Brand Challenge“ turnyre Prienuose šeimininkai pranoko jonaviečius 151:120.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)