Bilietus platinančios bendrovės atstovų teigimu, pagal pardavimų skaičių jau penktadienio ryte buvo galima matyti, kad arena sekmadienį bus sausakimša. „Sirgalius, norinčius išvengti eilių prie kasų prieš rungtynes ar netgi pavojaus likti už durų, raginame bilietus įsigyti jau dabar“, – skelbiama pranešime.

Pirmose šio sezono tarpusavio rungtynėse spalį „Lietuvos rytas“ turėjo pripažinti „Žalgirio“ pranašumą. Tačiau praėjusį trečiadienį „Lietuvos ryto“ žaidėjai atgaivino sirgalių viltis, kad po sunkaus sezono starto komanda pagaliau atgimsta naujoms pergalėms.

Rungtynėse su Stambulo „Bešiktaš“ Vilniaus krepšininkai pademonstravo tikrą sportinį pyktį, rezultatyvų žaidimą ir privertė turkus pasiduoti. Laikinai prie komandos vairo stojęs Aurimas Jasilionis savo emocingu vadovavimu sugebėjo atvesti vilniečius į pergalę Turkijoje, todėl ir sekmadienį Vilniaus sirgaliai tikisi išvysti triumfą prieš varžovus iš Kauno.

Šį sezoną dviejų stipriausių Lietuvos komandų dvikovos įdomios ir tuo, kad jose susitinka didžioji dalis šalies rinktinės narių, Europos čempionate iškovojusių sidabro medalį. Jų yra septyni: žalgiriečiai Robertas Javtokas, Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Renaldas Seibutis ir Lukas Lekavičius bei „Lietuvos ryto“ atstovai Antanas Kavaliauskas ir Deividas Gailius. Labai daug šansų, kad atsigavę po traumų šie „Lietuvos ryto“ žaidėjai jau galės kautis.

Ne ką mažiau svarbus vilniečiams ir po traumos sugrįžtantis Artūras Gudaitis, kuris pirmą kartą stos prieš savo buvusią komandą. Vilniaus sirgaliai pamatys ir buvusį „Lietuvos ryto“ žaidėją Renaldą Seibutį, kuris po ilgos pertraukos vėl išbėgs ant „Siemens“ arenos parketo. Įdomu, kaip jį sutiks prisiekę Vilniaus fanai.

Bilietų kainos į „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynes – nuo 6 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)