Šios organizacijos vadovas Arvydas Sabonis socialinėje erdvėje neturi savo profilio ir neorganizavo, neorganizuoja ir neorganizuos jokių konkursų ar žaidimų, kurių metu vartotojai galėtų laimėti vertingų prizų ar panašiai. Taip pat nėra niekaip susijęs su įvairaus vaizdo turinio sklaida.

„Ne paslaptis, jog garsūs šalies žmonės socialinėje erdvėje susilaukia daug dėmesio ir pasitaiko atvejų, kai yra sukuriami netikri profiliai ar neoficialūs puslapiai, kuriuose kviečiama už kažką balsuoti, dalintis vaizdo turiniu ar net organizuojami įvairūs konkursai, kurių metu siūloma laimėti vertingų prizų.

Taip sukčiai siekia naudos sau ir klaidina vartotojus. Norime informuoti visuomenę, kad ji nebūtų apgauta ir neleistų pasipelnyti sukčiams, kurie prisidengia žymių žmonių vardu. Konkursus ir žaidimus organizuojame oficialioje LKF paskyroje „Mūsų krepšinis“, ten taip pat skelbiama visa oficiali informacija, kuri susijusi su LKF ir jos prezidentu“, – sakė LKF viešųjų ryšių vadovas Vaidotas Zajarskas.

LKF jau ėmėsi visų įmanomų veiksmų, jog netikri profiliai ir puslapiai būtų užblokuoti ir neklaidintų visuomenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)