Fynikso „Suns“ rungtyniaujantis 22-ejų metų „centras“ dar niekada nevilkėjo savo šalies marškinėlių. Atranka į 2017-tųjų Europos čempionatą vyks šių metų rugsėjo mėnesį.

Pateikiame I. Ždanovo laišką:

Mielas Alexai!

Tavo sugebėjimai aikštelėje užkariavo daugelio Ukrainos krepšinio sirgalių širdis. Jauni ir suaugę žaidėjai, treneriai ir fanai seka tavo žaidimą stipriausioje pasaulio lygoje. Nors rungtynių transliacijos iš Fynikso vyksta vėlai, fanai vis tiek stebi tavo pasirodymus. Ypatingai fanai stebėjo tavo įspūdingą septynių rungtynių, kuriose surinkai dvigubus dublius, seriją. Tavo puikus pasirodymas rungtynėse su „Warriors“ (26 tšk., 13 atk. kam., 3 rez. perd.) sulaukė plojimų ne tik „Oracle Arena“ arenoje, bet ir padėjo auginti Ukrainos sirgalių moralę. Dabar Ukraina yra viso pasaulio centre. Mūsų šalies politinė ir ekonominė situacija yra sudėtinga, tačiau žmonėms reikia pergalių ir momentų, dėl kurių jie galėtų džiaugtis. Kas dar, jei ne sportininkai gali tai suteikti? Šaliai ir federacijai rūpi krepšinis. Neseniai pasibaigę šalies turnyrai susilaukė didelio žmonių dėmesio. Puikus pavyzdys, rodantis, kad viskas keičiasi į pozityvią pusę, yra moterų nacionalinės rinktinės pergalė prieš Europos čempiones serbes. Greitai ateis ir vyrų eilė parodyti savo jėgą 2017-ųjų metų Europos čempionato atrankos turnyre.

Siūlau tau apsvarstyti pasiūlymą rungtyniauti už Ukrainos rinktinę. Tik būdami kartu mes esame nenugalimi!

Šlovė Ukrainai!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)