2009-2010 metų sezoną aukštaūgis rungtyniavo Regionų krepšinio lygoje (RKL) ir per mačą sostinės „KM-Magnus“ ekipai rinkdavo po 21,2 taško, sugriebdavo po 10,9 kamuolio. Kitą sezoną milžinas perėjo į Anykščių „Puntuko“ komandą ir debiutavo antroje pagal pajėgumą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Kol susižeidė, krepšininkas sužaidė devynis mačus, per kuriuos „Puntuko“ komandai pelnydavo po 14,8 taško, sugriebdavo po 9,3 kamuolio ir blokuodavo po 3 metimus.

„Neįperkame vardą jau turinčių krepšininkų, todėl bandysime patys atskleisti naujus talentus. Komanda formuojama ne vienam sezonui. Ją atjauninome, nes tokia susiklostė situacija. Gerai, kad atsirado rėmėjas iš Klaipėdos, kad pasikeitė Šiaulių miesto savivaldybės vadovų požiūris į krepšinį, į klubą“, - sakė klubo direktorius Adomas Klimavičius.

Vienas klubo vadovų pažymėjo, kad naujų veidų šį sezoną dar bus.

„Ovidijus - ne paskutinis naujokas. Nė vienas komandos narys negali būti ramus. Mes komplektuosime komandą visą sezoną“.

--------------

O. Galdiko karjera:

- 2009-2010 m. Vilniaus „KM-Magnus“ (RKL) - 21,2 tšk., 10,9 atk. kam.;
- 2010-2011 m. Anykščių „Puntukas“ (NKL) - 14,8 tšk., 9,3 atk. kam., 3 blk.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)