Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ ekipoje pastarąjį sezoną praleidęs aukštaūgis Betsafe-LKL čempionate rinko po 4,9 taško bei atkovodavo po 2,8 atšokusio kamuolio per rungtynes.

„Tai žaidėjas, kuris dėl savo ryžto ir energijos turi didelį potencialą kilti aukštyn, – komandos papildymą pakomentavo klubo direktorius Donatas Slanina. – Kaip ir visa artėjančio sezono komanda, Dovydas spinduliuoja jaunatviškumu bei noru tobulėti. Aikštelėje tiek iš jo, tiek iš komandos draugų šiemet tikimės aršios kovos bei atsidavimo.“

Vasarą D. Romančenko su „Šiaulių“ komandos krepšininkais Pauliumi Danusevičiumi bei Karoliu Giedraičiu atstovavo Lietuvos studentų rinktinei bei Kinijoje vykusiose Pasaulio jaunimo žaidynėse užėmė 7-tą vietą.

Anksčiau visaginietis ketverius metus tobulėjo Klaipėdos „Neptūno“ sistemoje, po kurių sekė trumpas išvykimas į Prancūziją bei metai praleisti „Gargždų“ ekipoje, su kuria pavyko tapti Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją