Praėjusį mėnesį jonaviškiai įveikė „vilkus“ ir jų pačių irštvoje (96:85).

Šįkart šeimininkai dorojo į save nepanašius oponentus pirmoje rungtynių pusėje, ir nors trečiame kėlinyje „Wolves“ bandė atsitiesti, dar vienas spurtas grąžino Virginijaus Šeškaus auklėtiniams saugesnį 19 taškų pranašumą.

Lemiamo ketvirčio pradžioje du Kristupo Žemaičio tolimi šūviai iš eilės apkarpė skirtumą iki vienženklio, svečiai buvo grąžinę intrigą, bet Jonavos krepšininkai nesuskydo ir visus reikalus sutvarkė nelaukdami paskutinės minutės.

„Cbet“ jau žaidė be klubą palikusio amerikiečio Mike'o Lewiso, o paskutinis papildymas – kitas JAV gynėjas Diante Garrettas – dar nespėjo prisijungti prie komandos. Be to, nežaidė ir Strahinja Micovičius, o trečiame kėlinyje koją susižeidė ir ant parketo nebegrįžo Ivanas Gandia-Rosa.

Vilniečiai prastai pataikė iš visų pozicijų. Dvitaškius jie metė 46 proc. tikslumu (19/41), tritaškius – 27 proc. (6/22), o baudų metimus realizavo vos 52 proc. (12/23).

Justas Furmanavičius tarp nugalėtojų buvo naudingiausias. Puolėjas pelnė 13 taškų, atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir sukaupė 23 naudingumo balus. Jam neblogai talkino Ryanas Larsonas, kuris pelnė 16 taškų.

Paskutiniajame ketvirtyje blykstelėjęs K. Žemaitis lyderiavo vilniečių gretose. Jo sąskaitoje – 13 taškų, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 19 naudingumo balų. Rezultatyvesnis už jį buvo tik Jeffery Tayloras (15 taškų).

„Cbet“: Ryanas Larsonas 16, Ivanas Marinkovičius ir Justas Furmanavičius – po 13, Lukas Kreišmontas ir Edvinas Šeškus (3/4 trit.) – po 9, Tauras Jogėla 8, Ivanas Gandia-Rosa 7, Ousmane Drame 6;

„Wolves“: Jeffery Tayloras 15, Kristupas Žemaitis 13, Christianas Mekowulu (7 atk. kam.) ir Eigirdas Žukauskas – po 10, Regimantas Miniotas 9, Garrisonas Brooksas 6.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)