Belgrade įvykusioje spaudos konderencijoje A. Džorždevičius paskelbė, kad šiais metais rinktinėje nebus ne tik 222 cm ūgio B. Marjanovičiaus, bet ir dar dviejų žaidėjų – Nikola Milutinovo ir Nemanja Bjelicos.

Treneris ypač apgailestavo dėl aukštaūgio netekties. Pasak A. Džordževičiaus, Bobanas jam buvo pažadėjęs, kad padės rinktinei, tačiau netikėtai pakeitė savo nuomonę.

„Dar prieš 20 dienų jis man sakė, kad atvyks, o vakar pasakė, kad ne. Labai apgailestauju. Tuo metu N. Milutinovas nori žaisti NBA vasaros lygoje. Šitų dalykų aš tiesiog negaliu paaiškinti.“
Anot paties B. Marjanovičiaus, padėti rinktinei jam kliudo laisvojo NBA agento statusas.

„Visada norėjau žaisti rinktinėje, nes tai didelė garbė. Noriu dalyvauti ir Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, tačiau kontrakto negaliu pasirašyti iki liepos 6-osios. Iki tol treneriui pažadėti nieko negaliu“, – tvirtino B. Majranovičius, lyg ir suteikęs vilties, kad prie komandos prisijungtų po atrankos turnyro.

Visgi A. Džordževičiui tokie dalykai nepatinka ir nuolaidžiauti jis neketina – į B. Marjanovičiaus vietą jau pakviestas buvęs žalgirietis Vladimiras Štimacas.

Serbijos rinktinė atrankos varžybas žais namuose, Belgrade. Čia taip pat kausis Angolos, Latvijos, Puerto Riko ir Čekijos nacionalinės rinktinės.

Turnyras vyks liepos 4-10 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją