Supermenas, Betmenas, 212 cm ūgio ilgabarzdis burtininkas ir net krepšinio arbitras per rungtynes kėlė plakatą su prašymu „Seibuti, pavaryk!“ Ir R. Seibutis varo, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

196 cm ūgio krepšininkas yra viena svarbiausių priežasčių, kodėl „Lietuvos rytas“ šį sezoną nukeliavo iki Europos taurės turnyro ketvirtfinalio.

„Mače Trevize išvydome tikrąjį R. Seibučio veidą. Jis buvo fenomenalus, - pabrėžė „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Džikičius. - Bet manau, kad jis gali žaisti dar geriau“.

Nėra abejonių, kad R. Seibučio staigių reidų ir taiklių metimų „Lietuvos rytui“ dar prireiks. Ypač antradienį (kovo 20 d. - DELFI), kai Vilniaus krepšininkai namie pradės Europos taurės varžybų ketvirtfinalio dviejų mačų seriją su Donecko „Doneck“ klubu iš Ukrainos, teigia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Renaldas Seibutis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją