„Smagu laimėti. Manau, kad antroji mačo pusė buvo geresnė už pirmąją. Kai varžovai pradėjo žaisti mažu penketu, turėjome prisitaikyti ir tai padarę užbaigėme rungtynes sėkmingai.

Džiaugiuosiu kamuolio judėjimu, tai yra viena didžiausių mūsų stiprybių. Dažnai komandoms pasidalinti kamuoliu yra iššūkis, bet mūsų žaidėjų grupė tai daro labai gerai.

Norėdami gerai žaisti puolime, turime vis geriau ir geriau žaisti gynyboje. Smagu pelnyti daug taškų, bet svarbiausia – mažas varžovų taškų skaičius“, – dėstė M. Schilleris.

38-erių specialistas spaudos konferencijoje prabilo ir apie „Žalgirio“ naujoko Mareko Blaževičiaus situaciją. Kaip ir draugiškose rungtynėse, LKL sezono atidaryme 19-metis nežaidė.

„Dėl Mareko ateities šiuo metu joks sprendimas nėra priimtas. Jis labai talentingas ir gerai dirbantis aukštaūgis, bet šiuo metu mes turime šešis priekinės linijos žaidėjus.

Marekas yra vienos pozicijos žaidėjas – jis gali rungtyniauti tik centro pozicijoje, todėl tai dar labiau komplikuoja situaciją, nes galvojant apie rotaciją nėra lankstumo.

Apie Mareko žaidimą galvosime prieš kiekvienas rungtynes. Jis nieko blogo nepadarė, tačiau turėdami šešis aukštaūgius turime priimti tam tikrus sprendimus“, – kalbėjo „Žalgirio“ vairininkas.

Tuo metu „Šiaulių“ strategas Antanas Sireika rado savo ir varžovų komandos panašumą – jos abi turės daug ir sunkiai dirbti.

„Iki gero žaidimo „Žalgiriui“ reikės daug dirbti. Tiek gynyboje, tiek puolime. Kaip ir pas mus, pas juos atėjo nauji kertiniai žmonės užsieniečiai.

Kaip ir pas mus, jiems reikia vienam prie kito priprasti. Reikia pajusti. Reikės daug dirbti“, – teigė A. Sireika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)