Apie tai trečiadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Žaidėm, žaidėm ir prisižaidėm“, - Steponas Babrauskas negalėjo patikėti tokia rungtynių pabaiga.

„Lietuvos ryto“ veteranas pyko ant savęs ir sakė, kad pirmą kartą gyvenime viską prametė - penkis metimus žaisdamas ir abi baudas.

„Tokių dalykų negali nuspėti. Per treniruotes galiu sumesti 30 iš 30, o šįkart nieko nepataikiau. Kad pralaimėjome, turbūt didžiausia yra mano kaltė - juk rungtynės jau buvo beveik laimėtos“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė S. Babrauskas.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ strategui serbui Aleksandrui Džikičiui trūko žodžių apibūdinti tai, kas įvyko rungtynių Astanoje pabaigoje. Nors treneris prieš lemiamas akimirkas turėjo minutės pertraukėlę, paskutinėje vilniečių atakoje kamuolį po perdavimo iš užribio kažkodėl priėmė iki tol taškų nepelnęs S. Babrauskas, o ne taikliai baudas metęs latvis Janis Blūmas.

„Sunku ką ir pasakyti. Varžovams nusišypsojo sėkmė ir jie išplėšė pergalę. Dabar esu labai nusivylęs. Vienas labiausiai patyrusių žaidėjų prametė dvi baudas“, - trumpai mačą VTB Vieningos lygos svetainei komentavo A. Džikičius.

„Sveikinu vilniečius su solidžiu žaidimu. Mes ką tik įveikėme Europos taurės turnyro ir Lietuvos krepšinio lygos finalininkus. Antroje rungtynių pusėje mes pagerinome gynybą. Šios rungtynės buvo svarbios mūsų visam sezonui. Jei mes būtume pralaimėję, turėtume mažiau galimybių pateikti į atkrintamas varžybas“, - kalbėjo „Astana“ klubo vyriausiasis treneris italas Mateo Bonicholli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)