Du kėlinius vyko atkakli kova (44:41), o po didžiosios pertraukos, kaip jau tapo įprasta, Barselonos atstovai atitrūko dviženkliu skirtumu – 62:50, kurį išlaikė iki pat finalinės sirenos.

Laimėtojų gretose 17 taškų pasižymėjo kapitonas Pierre'as Oriola, 14 – Thomas Heurtelis, 13 – Nikola Mirotičius, 9 – Rolandas Šmitas, 8 – Adamas Hanga.

Manresiečiams po 15 taškų surinko 38-erių su puse metų veteranas Rafa Martinezas ir Juanas Pablo Vauletas, 11 taškų pridėjo taip pat 38-erių Eulis Baezas, 10 – Sethas Hinrichsas, 7 – Martynas Sajus.

„Barca“ turnyro finale susitiks su Andoros „MoraBanc“, kuri kitame pusfinalyje 77:75 įrodė savo viršų prieš Badalonos „Joventut“.

„Barcelonos“ krepšininkai Katalonijos taurę yra iškovoję net 22 kartus. Pastarajį sykį – pernai, kai finale po dramatiškos kovos 93:92 palaužė tą pačią „MoraBanc“ ekipą.

Primename, kad ruošdamasi naujam sezonui „Barca“ prieš tai 75:68 įveikė „Joventut“, 90:82 – „Morabanc“ ir 89:84 – Mursijos UCAM ekipas.

Kitą savaitgalį, rugsėjo 12-13 dienomis, „Barca“ viešės Tenerifėje, kur vyks Ispanijos Supertaurės varžybos, o jų pusfinalyje Š. Jasikevičiaus kariauna susitiks su šalies čempione Vitorijos „Baskonia“.

Sezoną Eurolygoje katalonai pradės spalio 1-ąją rungtynėmis namuose su Maskvos CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)