Komandos bus suskirstytos į du pogrupius. Pirmą turnyro dieną ekipos varžysis grupėse, o antrą dieną vyks pusfinaliai ir susitikimai dėl vietų.

Š. Marčiulionio krepšinio akademijai atstovaus KA I–PZU komanda, kurią treniruoja Erikas Kučiauskas ir metais jaunesnė KA II-KG GROUP ekipa, vadovaujama trenerio Edvino Justos.

Pasak „PZU Lietuva“ generalinio direktoriaus Mariaus Jundulo, jaunųjų krepšinio talentų ugdymas yra bendrovės strategijos dalis.

„Šios komandos rėmėjais tapome 2011 metais Atidžiai stebime berniukų pažangą ir džiaugiamės, kad galime prie jos prisidėti. Šis turnyras jau tampa tradiciniu renginiu. Matome, kad jis suteikia vaikams patirties ir gerų emocijų“, - sakė M. Jundulas.

Turnyre taip pat dalyvaus Kauno Arvydo Sabonio krepšinio centro komanda „Liūtukas“, Tartu Rock klubas iš Estijos, latvių Rygos „BS Riga/DSN“ ekipa ir Vloclaveko „Wloclawek TKM“ krepšininkai iš Lenkijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją