„Sveikinu „Žalgirį“ su trečia pergale. Šiandien paleidome kelias bangas, kurios mums labai brangiai kainavo. Sezonas į pabaigą, vyrai griūna lygioje vietoje. Tai lemia ir tai, kad prastai ginamės. Praleidus tiek taškų sunku tikėtis pergalės prieš „Žalgirį“. Stengiamės nenuleisti galvų – dar yra šiaudas, už to šiaudo ir stengsimės kabintis“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis.

„Esame laimingi, kad pirmaujame jau 3:1. Važiuosime į Klaipėdą užbaigti serijos. Aišku, „Neptūnas“, kaip ir bet kokia kita komanda, yra geresnė namuose. Mus svarbiausia rūpintis savo forma, nes galime žaisti tikrai geriau. Norime užbaigti seriją, tačiau Klaipėdoje bus sunku. Kalbant apie finalo seriją, mes tikrai nežaidžiame taip, kaip pusfinalio serijoje su „Lietuvos rytu“. Po pirmo pralaimėjimo galbūt padidėjo mūsų koncentracija“, – teigė Šarūnas Jasikevičius.

„Šiandien norėčiau pagirti abi komandas. Sveikinu savo vyrus, kurie žengė dar vieną žingsnį į priekį. Varžovai prarado labai svarbų žaidėją, tačiau ieškojo išeičių. Jie kvėpavo mums į nugarą ir tikrai norėčiau juos pagirti. Aš džiaugiuosi, kad vyrai yra geroje fizinėje formoje, gali labai aktyviai gintis ir greitai bėgti. Tikiuosi, kad šios energijos užteks ir kitoms rungtynėms“, – sakė „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)