Pasiruošimą sezonui vilniečiai pradės rugpjūčio 17 d., prieš tai praėję medicininius patikrinimus. Pirmąją savaitę vyks tik fizinės treniruotės be žaidybinio kontakto.

Rugpjūčio 21 d. komanda išvyks į stovyklą Druskininkuose, kur prasidės treniruotės su kamuoliu. Čia „Betsafe-LKL“ vicečempionai sužais ir pirmąsias draugiškas rungtynes – rugpjūčio 26 d. su „Gargždų“ komanda.

Tuomet lauks trejos kontrolinės rungtynės namuose – rugpjūčio 29 d. su Rostoko „Seawolves“, rugsėjo 2 d. su Vilniaus „Wolves“ ir rugsėjo 7 d. su Londono „Lions“. Mačas su Vokietijos komanda vyks už uždarų durų, tuo metu rungtynes su vilkais ir liūtais „Jeep“ arenoje galės išvysti visi įsigiję bilietus arba „Ryto“ sezono narystes.

Rugsėjo 10-11 dienomis vilniečiai dalyvaus R. Sargūno taurės varžybose Panevėžyje. Turnyre dėl priešsezoninio trofėjaus taip pat žais vietos „Lietkabelis“, Pernu „Sadam“ ir Tartu „Ulikool“.

Paskutinį kartą prieš sezono startą savų sirgalių akivaizdoje vilniečiai rungtyniaus – rugsėjo 14 d., kai į „Jeep“ areną atvyks Varšuvos „Legia“.

Pirmosios oficialios sostinės klubo rungtynės Lietuvos čempionate numatytos rugsėjo 18 d.