„Apie M. Harrisą girdėjome puikius atsiliepimus ir pagal turimas galimybes su šiuo papildymu rizikavome, tačiau negalėjome suteikti jam tokio vaidmens, kokios jis tikėjosi, – teigė klubo sporto direktorius Linas Kleiza. – Nusprendėme, kad sutarties nutraukimas bus geriausias sprendimas abiem pusėms ir linkime Manny sėkmės kitoje jo karjeros stotelėje.

Šis ėjimas suteiks progą daugiau rungtyniauti mūsų 18-mečiui talentui Deividui Sirvydžiui, kuris puikiai pradėjo sezoną.

Ketiname ir toliau išlikti agresyvūs žaidėjų rinkoje, nes norime kuo greičiau sustiprinti komandą“, – klubo svetainei kalbėjo L. Kleiza.

Primename, pirmadienį ryte D. Adomaitis neslėpė, kad rasti bendrą kalbą su krepšininku buvo labai sunku.

„Turėjome su juo ne vieną pokalbį. Šiandien dėl jo bus galutinis sprendimas, – pirmadienio rytą neslėpė D. Adomaitis. – Svarbiausias dalykas, kad žaidėjas turi norėti įeiti į komandą, kai atvažiuoja sezono metu. Įeiti į komandą, dėti maksimalias pastangas. To iš jo pasigendame.“

„Rytas“ į Europos taurės rungtynes Juodkalnijoje skrido jau be šio krepšininko.

„Eurocup“ turnyre M. Harrisas suspėjo sužaisti dvejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 6,5 taško ir 4 naudingumo balus.

LKL čempionate M. Harrisas taip pat sužaidė 2 rungtynes, kuriose jo vaidmuo buvo labai epizodinis.

Krepšininkas vidutiniškai žaidė po 6 min. ir iš viso pelnė 6 taškus.

Savaitgalio susitikime su „Pieno žvaigždėmis“ D. Adomaitis į aikštelę amerikiečio apskritai nebeleido ir po rungtynių tikino, kad amerikiečio integracija į komandą yra labai sunki.

M. Harrisas ekipą papildė spalio 11 dieną.

„Eurocup“ rungtynes „Rytas“ su Baro „Mornar“ klubu (Juodkalnija) žais spalio 31 dieną (20 val.).

Primename, kad „Rytas“ šį sezoną jau atsisveikino su vienu legionieriumi. Dar prieš pirmąsias sezono rungtynes už darbą treniruočių procese buvo padėkota atakuojančiam gynėjui Mattui Farrelui.

Tuomet klubo sporto direktorius Linas Kleiza teigė, kad 22-ejų krepšininkas dar nėra pasirengęs pradėti legionieriaus karjerą užsienyje, nors vasarą „Rytas“ skelbė apie ilgalaikę su šiuo žaidėju sudarytą sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)