Apie atsisveikinimą su 28-erių centru paskelbė pats klubas.

„Sunku atsisveikinti ir tarti sudie puikiems komandos draugams ir sirgaliams, kuriuos pažinau čia. Mėgavausi kiekviena akimirka žaisdamas Maskvoje, o tą daryti tokiame puikiame ir istoriniame klube buvo didelė garbė. Tačiau metas judėti pirmyn. Linkiu sėkmės. Esu tikras, kad CSKA grįš į viršūnę Europoje ir mes greitai susitiksime“, – sakė serbas.

N. Milutinovas į CSKA atvyko 2020 m. vasarą ir nepaliko komandos, kai Rusija užpuolė Ukrainą. Tada CSKA buvo išmesta iš Eurolygos – tikėtina, kad čia nežais tol, kol rusai tęs kruviną karą.

Praėjusį sezoną N. Milutinovas su komanda varžėsi tik Vieningoje lygoje, kurioje buvo išrinktas naudingiausiu reguliaraus sezono žaidėju.

Kiek anksčiau skelbta, kad serbui dvejų metų sutartį jau pateikė šį sezoną Eurolygos finalą pasiekusi, bet šiame suklupusi Pirėjo „Olympiakos“.

Šiuo metu krepšininkas atostogauja Graikijoje ir vizito metu buvo susitikęs su keliais draugais iš „Olympiakos“ – Saša Vezenkovu ir Georgiosu Printeziu.

2015-2020 m. N. Milutinovas jau žaidė „Olympiakos“ komandoje ir dominavo Eurolygoje.

Paskutinį kartą Eurolygoje centras žaidė prieš metus, kai CSKA komandoje fiksavo 7,7 taško, 6,5 atkovoto kamuolio ir 13,6 naudingumo balų statistiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)