Lapkričio 2-oji – paskutinė diena, kuomet D. Motiejūnas su „Rockets“ galėjo susitarti dėl naujo ilgalaikio kontrakto. Apie „raketų“ klubą rašančio žurnalisto Jonathano Feigeno duomenimis, klubas lietuviui pabandė pateikti paskutinės minutės pasiūlymą, tačiau dėl sąlygų susiderėti abiems šalims nepavyko.

Identiška situacija susiklostė ir su kitu „Rockets“ aukštaūgiu Terrence'u Jonesu. Praėjusį sezoną traumų kamuotas amerikietis su klubu taip pat nesusitarė. Tai reiškia, kad D. Motiejūnas ir T. Jonesas ateinančią vasarą taps apribotais laisvaisiais agentais.

Tuo metu dar vienas aukštaūgis – 21-erių metų Clintas Capela su „Rockets“ susitarė. Kontraktas tarp klubo ir vidurio puolėjo pratęstas vienam sezonui.

D. Motiejūnas kol kas nežaidžia – puolėjas sveiksta po nugaros traumos. Praėjęs sezonas 213 cm ūgio kauniečiui buvo geriausias karjeroje – lietuvis sužaidė 71 rungtynes, per kurias vidutiniškai įmesdavo po 12 taškų, atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Be lietuvio besiverčiantis Hjustono klubas kol kas stringa – pralaimėjo visas trejas išo NBA zezono rungtynes.

Skirtingai nei D. Motiejūnas, kitas lietuvis Jonas Valančiūnas šią vasarą su Toronto „Raptors“ sudarė ketverių metų 64 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)