„Sezono pradžia „Žalgiriui“ susiklostė ne itin sėkmingai: VTB Vieningoje lygoje Kauno komanda sugebėjo pasiekti tik dvi pergales, tokia pati nelengva situacija - ir Eurolygoje. Tiesa, šią savaitę „Žalgiris“ įveikė „Unicaja“ ekipą ir išsaugojo šansus išeiti iš grupės“, - kalbėjo 51-erių metų specialistas.

„Ši pergalė jiems pridės motyvacijos, emocijų ir pasitikėjimo savo jėgomis. Neseniai komandoje pasikeitė treneris, ji dabar žaidžia gerokai greičiau. Duobių būna visiems kolektyvams, tačiau dabar mūsų varžovas jau lipa iš jos.

Negaliu pasakyti, kad būsimas mačas man bus koks nors ypatingas. Dabar aš esu „Chimki“ treneris ir darau viską dėl šios komandos. Be abejo, kai aš žiūriu „Žalgirio“ rungtynes, tai simpatizuoju savo tautiečiams, juk aš pats ten užaugau ir tapau tuo, kuo dabar esu“, - tikino R. Kurtinaitis.

„Chimki“ ir „Žalgirio“ dvikovos pradžia - 16 val. Beje, šios rungtynės „Chimki“ gretose bus paskutinės Timofejui Mozgovui, kuris iškart po jų išvyks į Denverį ir prisijungs prie „Nuggets“ žaidėjų.

Šeštadienį Maskvoje vyks dar viena ne ką mažiau intriguojanti akistata - 17 val. susikaus vietos CSKA (5/1) ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ (4/1) krepšininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją