Jei tokia progresija išsilaikys ir toliau, greitu laiku suskaičiuoti neatvykusiųjų gali nebeužtekti ir abiejų rankų pirštų.

„Kas dar?“, – sarkastiškai teiravosi nacionalinės komandos kapitonas Jonas Valančiūnas po žinios, kad dėl darbo su „Wolves“ prie trenerių štabo neprisijungs Kęstutis Kemzūra.

Po kelių dienų retorinis JV klausimas sulaukė atsakymų – dėl patirtų traumų iš rinktinės kandidatų sąrašo šviežiai atkrito ir Gytis Radzevičius bei Martynas Sajus.

Jau anksčiau iš jo išsibraukė Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Rokas Giedraitis, Edgaras Ulanovas, Domantas Sabonis ir susižeidę Arnas Butkevičius bei Martynas Echodas.

Jei pridėtume porą pavardžių tų žaidėjų, kurie šiemet nepanoro pasirodyti ir rezervinėje komandoje, išeitų visas dvyliktukas.

Tokia atsisakymų ir netekčių gausybė akivaizdžiai nepatinka ir vyriausiajam treneriui Kaziui Maksvyčiui, kuris per spaudos konferenciją piktokai sureagavo į po truputį norma tampantį reiškinį.

„Ne visi žaidėjai turėjo stiprius argumentus nebūti rinktinėje, bet tai kiekvieno asmeninis reikalas. Vieni norėjo tvarkytis sveikatą, kitiems svarbūs kontrakto niuansai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)