Antroje vietoje yra Birštono „JAZZ-Diremta“. Birštono klubas abejas rungtynes žaidė namuose ir laimėjo prieš Šiaulių rajono „Grafų baldus– Kristalą“ 79:73 ir Biržų „Rinkuškių alų“ 81:66.

Trečioje pozicijoje lieka Šakių „Zanavykas“, abejas rungtynes žaidęs išvykoje ir po atkaklios kovos nugalėjęs „Rinkuškių alų“ 87:83 ir Panevėžio „Bangenę-Aiverą“ 75:59.

Į ketvirtą vietą pakilo Plungės „Olimpas“, laimėjęs prieš Kretingos „Kretingą“ 89:56 ir „Tichę“ 76:60. Penktoje vietoje Klaipėdos „LCCTU“, laimėjusi prieš Neringos „Kuršius“ 91:65 ir Gargždų „Gargždų krepšinį“ 103:83.

RKBL divizione A pogrupyje „Vakarai“ ir toliau pirmauja Kauno rajono „Tornado KM“ krepšinio komanda. Kauniečiai abejas rungtynes laimėjo išvykoje - prieš Pasvalio „Pasvalio melioraciją“ 77:69 ir prieš Panevėžio „Omegą–Irmusą“ 89:37.

Antroje vietoje yra Kauno „Radijas Tau“ komanda, kuri nugalėjo Anykščių „KKSC-Volupį“ 96:73 ir pralaimėjo Akmenės „SC KK Akmenei“ 78:82.

Trečioje vietoje lieka „SC KK Akmenė“, laimėjusi ir prieš „Radiją Tau“, ir prieš Jonavos „Triobet“ ekipą 87:64.

RKBL divizione B pogrupyje „Rytai“ į pirmą vietą pakilo Kauno „Sabonio krepšinio centro“ komanda. Tiesa, ji yra sužaidusi vieneriom rungtynėmis daugiau. Saboniukai namuose laimėjo prieš Alytaus „Savanorio“ komandą 83:81. Antroje vietoje yra Trakų „TonyResort-Altitudė“, - trečioje - „Savanoris“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją