198 cm ūgio argentinietis išmėgino jėgas NBA lygoje, kur vilkėjo Oklahomos „Thunder“ komandos marškinėlius.

„Kalbame apie žaidėją, kurio vaidmuo buvo itin svarbus visose komandose, kuriose jis žaidė. Jis mums labai padės, suteiks daugiau galimybių abejose aikštės pusėse, – kalbėjo P. Laso. – Kai jis atėjo pas mus, žinojome, kad augs kartu su komanda. Jis puikiai supranta žaidimą, gali žaisti baudos aikštelėje ir už jos ribų, jo universalumas yra labai naudingas.“

G. Deckas „Real“ marškinėlius pirmą kartą apsivilko 2018 metais ir praėjusio sezono pabaigoje pasirašė sutartį su Oklahomos „Thunder“ komanda. Pastaroji neseniai nusprendė su krepšininku iš Argentinos atsisveikinti.

„Vienintelis blogas dalykas mano galva yra tas, kad G. Deckas sužaidė vos kelias rungtynes nuo praėjusių metų balandžio, kai paliko Madridą“, – pastebėjo „Real“ strategas.

Argentinietis iš viso pasirodė 17-oje NBA rungtynių, per kurias žaidė vidutiniškai po 16 min., pelnė po 6 taškus, atkovojo po 2,7 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Tokijo olimpinėse žaidynėse puolėjas vidutiniškai per rungtynes pelnė 11,8 taško, atkovojo 7,5 kamuolio, atliko 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tikimasi, kad jis prie „Real“ prisidės jau šią savaitę ir pasirašys sutartį iki 2023-2024 metų sezono pabaigos.

Priminsime, kad po ilgos pertraukos išsigydę sunkias traumas praėjusią savaitę į aikštę sugrįžo „Real“ veteranai Anthony Randolphas ir Trey Thompkinsas. Abu svariai prisidėjo prie paskutinės Los Blancos pergalės Eurolygoje prieš Vitorijos „Baskonia“.

Madrido ekipa pirmauja Ispanijos čempionate iškovojusi 16 pergalių ir patyrusi vieną pralaimėjimą. Eurolygoje „Real“ kvėpuoja turnyro lyderei „Barcelonai“ į nugarą – 15 pergalių ir 3 pralaimėjimai.

Šią savaitę „Real“ Eurolygos rungtynes žais išvykoje su Berlyno ALBA, o sekmadienį Ispanijos čempionate susigrums namie su „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)