Pirmasis „Real“ taikinys yra itin brandų žaidimą šį sezoną demonstruojantis meksikietis Gustavo Ayonas, kurio sutartis su klubu baigiasi šią vasarą. Aukštaūgis jau tapo viena iš pagrindinių figūrų Pablo Laso komandos žaidimo schemose, pranešama, kad „Real“ vadovai nenori tempti gumos ir netrukus sės prie derybų stalo su 30-mečiu 208 cm ūgio meksikiečiu, komandoje žaidžiančiu nuo 2014-ųjų metų.

Informuojama, kad panaši situacija klostosi ir su 31-erių Jonu Mačiuliu, kurio kontraktas su „Real“ taip pat baigiasi šią vasarą. Brandus lietuvio, šį sezoną Eurolygoje žaidžiančio po 19 min., pelnančio po 5,3 taško ir atkovojančio po 1,8 kamuolio, žaidimas „Real“ vadus taip pat verčia galvoti apie sutarties pratęsimą. Tokias mintis dar labiau paskatino sėkmingas lietuvio žaidimas „Karaliaus taurės“ turnyre, kur Jonas žaidė po odontologinės operacijos – praėjusią savaitę per treniruotę jam buvo išmušti trys dantys.

Tiesa, kokios trukmės – 2 ar 3 metų – sutartį lietuviui siūlys Ispanijos čempionai, kol kas nėra žinoma.

„Mes galime pakartoti tai, ką pasiekėme ir praėjusiais metais – laimėti visus turnyrus. Jeigu kojos nekiš traumos, tai yra visiškai realu. Manau, kad laimėtas taurės turnyras mums taps puikiu impulsu siekti tolimesnių tikslų“, – sakė geriausiu praėjusių metų Lietuvos krepšininku išrinktas 198 cm ūgio lietuvis.

Madrido klube J. Mačiulis žaidžia nuo 2014-ųjų rudens ir šį sezoną sulaukia vis didesnio P. Laso pasitikėjimo.

:)

A photo posted by Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) on Feb 22, 2016 at 3:03am PST

@Regrann from @chus_mateo_academy. and like always after winning a trophy one picture in stadium.

A photo posted by Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) on Feb 23, 2016 at 12:37am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)