Per 22 min. aikštėje V. Valančiūnas realizavo 4 iš 10 mestų dvitaškių ir 2 iš 4 baudų, atkovojo 12 kamuolių, blokavo 2 metimus, 3 kartus prasižengė ir 5 kartus suklydo. Anot D. Casey, didelį klaidų skaičių greičiausiai išprovokavo faktas, kad lietuvis turėjo grumtis su vienu iš geriausiai lygoje besiginančių vidurio puolėjų – DeAndre Jordanu.

„Jis žaidė prieš vieną geriausiai besiginančių krepšininkų lygoje ir turbūt tai yra priežastis, kodėl jis suklydo 5 kartus. Tačiau aš norėjau išvysti, ką jis gali padaryti kaudamasis su tokiu varžovu, ir vaizdu likau patenkintas“, – pažymėjo D. Casey.

Treneris patikino, kad aukštaūgiui iš Lietuvos šį sezoną ant pečių kris didelė atsakomybė.

„Jonas mūsų komandoje yra žmogus, kuris buvo ir turi būti arčiausiai krepšio. Šaunu, kad jis šiandien atkovojo daug kamuolių ir buvo agresyvus, tačiau faktas, kad kartais reikia pagalvoti ir apie tai, kaip atiduoti kamuolį komandos draugui“, – pažymėjo krepšinio specialistas.

Per visą mačą J. Valančiūnas neatliko nė vieno rezultatyvaus perdavimo, o NBA lygoje praėjusį sezoną jo perdavimų vidurkis siekė 0,5 per susitikimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)