Žurnalistui paklausus, ar Jonas Valančiūnas turės svarbų vaidmenį jo ruošiamame plane, D. Casey atsakė, jog komandoje atsirado naujų žaidėjų, galinčių į žaidimą įnešti daugiau lankstumo. Rungtyniaujant žemesniu penketu, į lietuvio poziciją bus statomi sunkieji krašto puolėjai – Luisas Scola ir Patrickas Pattersonas.

„Lygos komandų penketai tampa vis mažesni, bet kol krepšys yra dešimties pėdų aukštyje, tol ūgis bus svarbus. Reikia tai turėti. Rungtynių pabaigose dažniausiai naudojami žemi penketai. „Treti“ numeriai tampa „ketvirtais“, „ketvirti“ – „penktais“. Pridėjus DeMarre'ą Carrollą, mes tampame lankstesni. Jis gali žaisti „ketvirtu“ numeriu, o L. Scola arba P. Pattersonas – „penktu“. Mes dabar esame tam labiau pasiruošę negu prieš metus. Lygos rungtynių pabaigose žaidžia labiausiai įgudę krepšininkai. Tendencijos ateina ir išeina, bet mes turime jomis vadovautis“, – teigė D. Casey.

Būtent dėl J. Valančiūno laikymo ant suolo paskutinių kėlinių metu kildavo nemažai diskusijų. Atrodo, kad ir kitame sezone lietuviui teks rungtynių pabaigas praleisti stebint komandos draugų žaidimą iš šalies.