„Žalgirio“ sąskaitoje liko 4 pergalės ir atsirado 8 pralaimėjimai. Daugkartiniai Ispanijos čempionai jau yra užsitikrinę vietą kitame Eurolygos etape, o E grupėje šiuo metu žengia antri (9 pergalės ir 3 pralaimėjimai).

„Džiaugiamės, kad pavyko laimėti Kaune, čia visada sunku žaisti. Šiandien tikrai sužaidėme geras rungtynes tiek puolime, tiek gynyboje. „Žalgiris“ taip pat parodė, kad gali gerai žaisti. Esame labai patenkinti šiomis rungtynėmis ir šia pergale. Pergalė mums leido išlikti antroje vietoje ir tęsti kovą dėl pirmos“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Barcelona“ klubo strategas Xavieras Pascualis.

„Belieka pasveikinti varžovus su pergale. Turiu pasakyti, kad „Barcelona“, kaip ir tikėjomės, atvyko labai susikaupusi ir sužaidė labai solidžias rungtynes. Ačiū vyrams – nors mes ir atsilikome, jie visas rungtynes kovojo. Linkėjau, kad Artūras Gudaitis šiandien gerai sužaistų, tačiau čia - ne LKL. Tai - kito kalibro komanda. Pauliui Jankūnui visi varžovai skiria daugiau dėmesio, tačiau varžovai turi tokią priekinę liniją, su kuria labai sunku kovoti“, - teigė „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

„Barcelona“ labai gera komanda ir šiandien sužaidė tikrai solidžiai. Buvo metimų, kai meta tiesiai mums prieš veidą ir pataiko. Tuo tarpu mes sužaidėme tik vidutiniškai. To nepakanka nugalėti tokią komandą, kaip „Barcelona“. Neturime vilčių žengti toliau, tačiau tikrai nemanau, kad mums pritrūks motyvacijos žaisti toliau. Tikrai norėsis įrodyti, kad mes esame geresni už likusias komandas“, - po rungtynių sakė Robertas Javtokas.

„Žalgiriui“ Eurolygoje šį sezoną liko sužaisti dvejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)