„Turėjau kvietimų iš Kėdainių, Prienų komandų, domėjosi komandos iš užsienio. Iš Lietuvos nevažiavau, nes ten nebūtų buvusios geriausios sąlygos“, - cituojamas vasarą su Azerbaidžano rinktine praleidęs R. Alijevas.

2012 2013 metį sezoną „Šiaulių“ klube užbaigęs, o praėjusį Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipoje žaidęs krepšininkas turėtų debiutuoti su geltona apranga savaitgalį. Šeštadienį „Šiauliai“ kovos su svečiais iš Mažeikių.

Kelis mėnesius esu be komandos, todėl manau, kad reikės laiko įsivažiuoti. Atvažiuosiu į Šiaulius, pamatysiu, kuo galiu būti naudingas komandai, - kalbėjo krepšininkas. - Džiaugiuosi, kad grįžtu į gerai pažįstamą kolektyvą.“

Praėjusį sezoną R. Alijevas su Pasvalio ekipa LKL ir BBL pirmenybėse sužaidė 49 rungtynes. Per mačą gynėjas aikštėje vidutiniškai praleido 28 minutes: pelnė po 8,5 taško, atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo, sugriebė po 3,2 ir perėmė po 1,6 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)