Laimėtojams kelią vėl rodė centro puolėjas Rudy Gobertas, kuris pasižymėjo dvigubu dubliu – 13 taškų ir 11 atkovotų kamuolių. Guerschonas Yabusele pridėjo 14 taškų ir 4 atkovotus kamuolius, o Evanas Fournier pasižymėjo 13 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir išdalino 4 rezultatyvius perdavimus.

Lotynų amerikiečių gretose geriausiai pasirodė Michaelas Carrera su 15 taškų ir 7-iais atkovotais kamuoliais. Jhoranas Zamora sumetė 16-ą taškų.

Tris pergales iš eilės susirinkę prancūzai kitas kontrolines rungtynes žais Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje prieš Lietuvos krepšininkus. Kova vyks rugpjūčio 11-ą dieną, 19:30 val.

Abi komandos ruošiasi artėjančiam pasaulio krepšinio čempionatui, kuris vyks Japonijoje, Filipinuose ir Indonezijoje. Galingoji Prancūzija žais H grupėje, kur jų lauks susitikimai su Kanada, Latvija ir Libanu. Venesuela žais F grupėje su Slovėnijos, Žaliojo Kyšulio ir Sakartvelo krepšininkais.

Prieš pasaulio čempionatą prancūzai dar pasipraktikuos prieš Japoniją ir Australiją, o Venesuelos krepšininkai išmėgins jėgas prieš tą pačią Australiją, Pietų Sudaną ir Braziliją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją