Kaip informuoja klubas, 33-ejų krepšininkas traumą patyrė per Ispanijos čempionato rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ – jam buvo stipriai sumušta galva.

Kol kas nėra aišku, kada K. Kuričius galės sugrįžti į rikiuotę – klubas skelbia, kad tai priklausys nuo reabilitacijos proceso.

Pažymėtina, kad K. Kuričiui 2015-aisiais buvo atlikta sudėtinga smegenų auglio operacija. Kurį laiką tarp gyvybės ir mirties balansavęs amerikietis pasveiko, o į aikštę dar po kelių operacijų grįžo kaip pirmasis žaidėjas pasaulyje, kurio kaktoje įtaisytas polimerizuotas akrilo implantas – sintetinė 3D medžiaga.

Vieną sykį per treniruotę šis implantas jau buvo lūžęs. Dėl šios priežasties 2020-aisiais krepšininkui atlikta papildoma operacija.

Kaip vakare informavo „El Mundo Deportivo”, Barselonos ligoninėje antradienį atlikti tyrimai nuteikė pozityviai, tačiau siekiant apsisaugoti nuo galimų komplikacijų artimiausiu metu krepšininkas nerungtyniaus.

K. Kuričius praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai pelnė po 7,9 taško per rungtynes, tritaškius mesdamas 40 proc. taiklumu.

Pirmas šio sezono Eurolygos rungtynes „Barcelona“ spalio 7 d. namie žais su Pirėjo „Olympiakos“.

Sezoną Barselonos komandą pradės ir be savo žvaigždės Nikolos Mirotičiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją