Šeštadienį „Betsafe-LKL“ 11-ojo turo rungtynėse susitiko dvi Vilniaus komandos – „Wolves“ (10 pergalių/1 pralaimėjimas) ir „Rytas“ (9/2). ASG arenoje vykusį sostinės derbį 84:74 (18:19, 21:16, 20:22, 25:17) laimėjo svečių teisėmis žaidę „Vilkai“.

Po pergalės „Wolves“ išsaugojo lyderių poziciją, „Rytas“ žengia trečias.

Į „Vilkų“ pergalę sureagavo Antanas Guoga: buvęs politikas ragino Vilniaus savivaldybę finansiškai prisidėti prie naujo klubo veiklos.

„Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė. Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti komandas, kurios garsina miestą ir valstybę.

[...] Dabar esu pasiruošęs viską padaryti, kad Vilkų komandai būtų tik geriau.

Vilkai yra Vilniaus komanda. Vilniaus meras turi puikų šansą prisidėti prie savo miesto komandos didelės ateities. Tik reikia susivokti, kas yra kas. Reikia, kad žmonės žinotų daugiau teisybės“, – teigė A. Guoga.

Savo minčių sraute jis taip pat mini vieną „Ryto“ valdybos pirmininkų Darių Gudelį, „MG Baltic“ bei Darių Mockų ir „provokaciją“.

„Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs. Net neabejoju, kad tarnybos stebi reikiamus asmenis ir ateis laikas, kai daug negražių dalykų paaiškės. Drebėti turėtų tie asmenys, kurie žaidžia nešvarius žaidimus“, – tvirtino A. Guoga.

Jo komentarai apie „Wolves“ – jokia naujiena. Verslininkas ir buvęs politikas sveikino „Vilkus“ po laimėto mūšio prieš „Žalgirį“.

Ir tąkart A. Guoga linksniavo sostinės savivaldybę, priminęs, jog ji remia tik „Rytą“.

„Labai gerai Vilniui turėti dvi stiprias krepšinio komandas. Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė. Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti abi komandas, kurios garsina miestą ir valstybę“, – feisbuke rašė A. Guoga.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)