Šiauliečiai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) po aštuonių turų turi vos vieną pergalę ir užima paskutinę, dvyliktą vietą.

Kiek geriau sekasi Karaliaus Mindaugo taurės pirmajame grupių etape, kur laimėtos visos trejos rungtynės.

„Po paskutinių komandos pralaimėjimų, jaučiame pareigą atsakyti į visuomenės keliamus klausimus. Milžiniškas gautų žinučių bei komentarų kiekis tik parodo, kokia mūsų komanda yra brangi daugeliui iš jūsų. Be abejonės, esamas rezultatas netenkina nei mūsų, nei sirgalių.

Visų pirma, norėčiau išreikšti pasitikėjimą Nikolajumi Mazuru. Nepaisant rezultato turnyrinėje lentelėje, treneris dar neturėjo progos pilnai įrodyti savo bei komandos potencialo, nes sezono pradžioje iš rotacijos ilgam iškrito Karolis ir Dachonas, kurių sugrįžimo kantriai laukiame.

Situacija reikalauja papildymų komandoje, kurių, be abejonės, bus.

Klubas yra derybų stadijoje ir netrukus tikisi pateikti naujienų. Tuo pačiu turime suprasti ir savo finansinius pajėgumus. Norime padėkoti partneriams, kurie šiuo sunkiu laikotarpiu išlieka kartu.

Visa žaidėjams skiriama biudžeto dalis neleidžia priiminėti lengvabūdiškų ir finansines galimybes viršijančių sprendimų. Esame skaidri organizacija bei siekiame atitikti Lietuvos krepšinio lygos keliamus komandų licencijavimo kriterijus.

Atsižvelgiant į didžiulį susidomėjimą, pateikiame detalią klubo biudžeto informaciją. Pabrėžiame, kad jį sudaro ne tik vyrų, bet ir moterų komandos išlaikymas, nuo 2019 m. susikaupę kreditoriniai įsiskolinimai ir kitos sudedamosios dalys.

Komandai šiuo metu ypatingai svarbus jūsų palaikymas. Tikimės, kad iš šios duobės išlipsime visi kartu“, – tokia žinute pasidalino D. Slanina.

Kartu atskleista, kad planuojamas šio sezono „Šiaulių“ biudžetas – 1 mln. 224 tūkst. eurų. Tiesa, jis skiriamas ne tik vyrų, bet ir moterų komandos išlaikymui.

Didžiausias indėlis – savivaldybės, kuri skirs 589 tūkst. eurų. Rėmėjų dalis turėtų sudaryti 510 tūkst., bilietų prekyba 120 tūkst.

Didžioji dalis biudžeto bus skirta žaidėjų atlyginimams – kiek daugiau nei 542 tūkst. eurų. Moterų komandos išlaikymui numatyta beveik 113 tūkst. eurų, skolų dengimui – dar 130 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją