„Aš labai laimingas, kad „Žalgiris“ laimėjo šias rungtynes. Maniau, kad be trijų žaidėjų (vakar susirgo ir Marko Popovičius), ketvirtajame kėlinyje mūsiškiams pristigs jėgų dėl trumpesnio suolelio. Tačiau treneris Joanas Plaza savo principinės strategijos nepakeitė – žaidė visi žalgiriečiai. Jaunimas nenuvylė – suteikė labai reikalingų poilsio minučių komandos senbuviams.

Šiose rungtynėse Rimantas Kaukėnas parodė savo tikro krepšinio riterio charakterį, broliai Lavrinovičiai pademonstravo, kad jie yra aukščiausio lygio lyderiai Europoje. „Amerikos berniukai“ žaidė taip susikoncentravę ir taip protingai, kad neturiu, ką pridurti.

Noriu padėkoti mūsų komandos treneriui, kapitonui ir visiems krepšininkams už jų pastangas. Jie kovojo taip atkakliai – kaip už Lietuvą. Mūsų svajonė pildosi. Manau, kad po šios „Žalgirio“ įspūdingos pergalės Šarūnas Jasikevičius gali tik apgailestauti, kad jis – ne su mumis. Šarūnas yra daug yra pasiekęs ir turbūt dar pasieks, bet tokio šanso jis daugiau neturės", – sakė V.Romanovas.

Primename, kad vakar žalgiriečiai namų arenoje VTB Vieningosios lygos B grupės rungtynėse 76:66 (19:17, 24:24, 10:13, 23:12) patiesė pirmą pralaimėjimą patyrusius Maskvos CSKA krepšininkus. Tuo tarpu „Žalgirio“ komanda liko nepralaimėjusi ir su trijomis pergalėmis tapo vienvalde grupės lydere.