„Sveikinimai varžovams. Antras ir trečias kėlinys iš mano auklėtinių buvo tragiški, o to, ką padarėme pirmame ir paskutiniame ketvirtyje nebepakako. Tai buvo tobulas pavyzdys per didelio atsipalaidavimo, o tokio žaidimo neužtenka prieš ritmą jaučiančią ir puikiai mėtančią komandą. Nesugebėjome jų nuginti nuo tritaškių linijos ir tai kainavo brangiai.

Mes buvome lėti, dažnai vėlavome, o energijos akivaizdžiai neužteko. Kai taip žaidi prieš tokius žaidėjus, kaip Rasheedas Sulaimonas ar Artūras Žagaras, kurie gali ir metė daug taškų, įkristi į 20 taškų deficitą yra paprasta. 13:35 per vieną kėlinį? Turėjau išsiųsti visus į persirengimo kambarį, tačiau nebebūčiau turėjęs su kuo užbaigti mačo“, – nesijuokė italas.

Tiesa, kad ir koks nepatenkintas auklėtinių pasirodymu mačo viduryje buvo A. Trinchieri, jam labai nepatiko žurnalisto klausimas apie žaidėjų „mentalines atostogas“.

„Ar tu rimtai? – klausimą išgirdęs klausė treneris. – Atostogos? Mūsų kitos rungtynės už 72 valandų. Apie kokias atostogas tu kalbi? Mes dvi rungtynes iš eilės laimėjome 40 taškų skirtumu, tačiau sužaidėme vieną prastą kėlinį ir jau atostogaujame? Ar tu rimtai?

Tai nepriimtinas klausimas. Mes sužaidėme labai blogą kėlinį, peržiūrėsime jo įrašą ir mėginsime viską išspręsti, tačiau daugiau niekada nerodyk tokios nepagarbos mano žaidėjams. Aš tavo darbą gerbiu ir nesakau, kad tu atostogauji.

Vienas dalykas yra būti nesusikaupusiam, vienas dalykas yra žaisti blogai, bet visai kas kita yra atostogauti. Taip kalbėti apie žmones, kurie gauna pinigus, kad darytų savo darbą yra per didelis pritempimas, mano nuomone.“

Tiesa, A. Trinchieri norėjo aiškiai pabrėžti, kad jis įniršo ne dėl prasto rungtynių rezultato.

„Mane suerzino ne rungtynės. Nesuprask manęs neteisingai, nes gyvenime – visko būna. Mes sužaidėme tragišką antrą kėlinį ir aš prisiimu atsakomybę dėl to, bet sakyti, kad mano žaidėjai atostogauja? Jokiu būdu, daugiau niekada“, – rimtai kalbėjo 55-erių italas.

Daug geresnės nuotaikos po mačo „Twinsbet“ arenoje buvo „Wolves“ treneris Nedas Pacevičius.

“Neblogas būdas pabaigti reguliarųjį sezoną. Iš vienos pusės, žinome, kad šiandien kažkoks etapas baigėsi ir smagiai baigėsi, bet dabar sezonas praktiškai prasidės iš naujo.

Gerai, kad išlipome iš to 16 taškų deficito ir antrą kartą šią savaitę išvengėme tos duobės. Tai rodo, kad turime valingus vyrus ir šiokį tokį nusistovėjusį branduolį. Smagu, kad ir A. Žagaras jau įsijungia ir po truputį duoda naudos. Dabar pradėsime ruoštis atkrintamosioms“, – kalbėjo jaunasis strategas.

N. Pacevičius pasakojo neatkreipęs dėmesio į skaičius per jo auklėtinių 27:0 spurtą, o vėliau buvo paklaustas apie komandos potencialą atkrintamosiose, tačiau drąsių pareiškimų iš 31-erių metų trenerio neišgirdome:

„Aš nenoriu skambėti kažkaip negatyviai, bet mums nereikia labai toli žiūrėti: metai laiko atgal. Mes lygiai taip pat užbaigėme reguliarųjį sezoną geromis ir stipriomis pergalėmis. Taip, iškrito Jeffrey Tayloras prieš pat atkrintamąsias, bet visi matė baigtį. Aš manau, kad labai didelę klaidą padaryčiau bandydamas spėlioti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)