„Jis buvo vienas iš kelių žaidėjų, metimus metęs daugiau nei 50 procentų taiklumu. Be to, Jonas geriau atrodė patobulintose gynybos schemose, bet ankstyvos akistatos su Durantu, Ibaka ir Adamsu parodė, kiek jam dar reikia paaugti, norint grumtis su atletiškais aukštaūgiais.

Tačiau antroje mačo dalyje pusėje Jonas atrodė daug geriau, įrodydamas savo sugebėjimą prisitaikyti rungtynių metu. Mane sužavėjo jo judesys prieš Adamsą trečiame kėlinyje (7:22). JV lemiamomis akimirkomis sužaidė solidžiai: atkovojo svarbų kamuolį ketvirto kėlinio pabaigoje ir sumetė abu baudų metimus, išlyginusius rezultatą. Žinant, kaip kietai Dalaso ir Oklahomos žaidėjai prieš jį gynėsi, reikia pripažinti, kad jis patobulėjo“, – lietuvio žaidimą vertino „Raptors Republic“.

J. Valančiūnas per 29 minutes pasižymėjo dvigubo dubliu – pelnė 17 taškų (6/9 dvitaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 11 kamuolių, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 1 kartą suklydo ir 5 kartus prasižengė bei buvo antras pagal rezultatyvumą nugalėtojų gretose.

A+ dar gavo DeMaras DeRozanas, o treneris Dwane'as Casey ir Cory Josephas įvertinti A balu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)