Ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus, o lemiamas susitikimas vyks Monake.

Visgi didžiausia įtampa arenoje vyko ne per rungtynes, o po jų. Po paskutinio mačo švilpuko monegaskų ekipos atstovas Jaronas Blossomgame’as atsisuko į varžovų sirgalius, o tai iššaukė provokaciją tribūnose.

Stambulo komandos sirgaliai išbėgo į aikštę, o šiuos be apsaugos tramdyti mėgino net klubo talismanas.

Po pralaimėtų rungtynių Š. Jasikevičius atsiprašė dėl šios situacijos ir pridūrė, jog didžiuojasi savo žaidėjais.

„Noriu atsiprašyti Eurolygos dėl kilusio incidento, tai nėra „Fenerbahče“, tai nebuvome mes. Kalbant apie rungtynes, mūsų pastangos ir atsidavimas buvo neįtikėtino lygio. Komanda paliko širdį ir sielą rungtynėse. Aš jais didžiuojuosi. Mes vyksime į Monaką ir kausimės kaip išprotėję“, – po rungtynių kalbėjo treneris iš Lietuvos.

Lemiama akistata tarp „Monaco“ ir „Fenerbahče“ įvyks trečiadienį.

Eurolygoje penktąsias serijos rungtynes žais dar dvi poros – Atėnų „Panathinaikos“ su Tel Avivo „Maccabi“ ir „Barcelona“ su Pirėjo „Olympiakos“.

Vienintelis Madrido „Real“ klubas yra užsitikrinęs vietą ketverte. Eurolygos čempionai ketvirtfinalyje 3:0 pranoko Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją