Prie Toronto komandos ekipos pergalės lietuviai Jonas Valančiūnas (8 taškai ir 7 atkovoti kamuoliai) ir Linas Kleiza (10 taškų) prisidėjo 18 taškų, tačiau po dvikovos duodamas interviu „Raptors“ vyriausiasis treneris iš mūsiškių minėjo tik L. Kleizą, kurį gyrė už gerą žaidimą ketvirtajame kėlinyje.

„Ketvirtame ketvirtyje ilgą laiką žaidėme tik su vienu aukštu krepšininku - Amiru Johnsonu, o sunkiojo krašto puolėjo poziciją užėmė L. Kleiza. Tokiu būdu puldami lengviau įveikėme varžovų varžovų gynybą, tačiau svarbiausia, kad nenusileidome „Cavs“ priekinei linijai gindamiesi. Šeimininkai į kovą prieš L. Kleizą metė Tristaną Thompsoną ir Tylerį Zellerį, bet LK su jais grūmėsi kaip lygus su lygiais. L. Kleiza yra stiprus vaikinas ir neleido jiems dominuoti po krepšiais“, - kalbėjo D. Casey.

L. Kleiza ketvirtame kėlinyje į aikštę įžengė likus žaisti 9 min. ir per tą laiką pelnė 8-is iš 10 savo taškų.

Tiesa, D. Casey nepamiršo, kad jo auklėtinių pergalių ir pralaimėjimų balansas (7/19) kol kas yra neigiamas, tad pernelyg nedžiūgavo.

„Mes vis dar kapstomės iš duobės. Nesame patenkinti savo padėtimi turnyro lentelėje ir norime ją pagerinti. Dabar turime apginti savo namus, nes jie mūsų tikrai neapgins (trečiadienį „Raptors“ namuose susitiks su Detroito „Pistons“, o penktadienį savo aikštėje priims Orlando „Magic“ - DELFI)“, - būtiną visos komandos kovingumą akcentavo 55-erių metų strategas.

Specialistas taip pat gyrė ir ispaną Josę Manuelį Calderoną, kuris įspūdingai sužaidė antrą mačą iš eilės - įmetė 23 taškus ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus (prieš tai surinko 18 taškų ir 14 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)