„Kibirkšties-VIČI-IKI“ krepšininkės puikiai sužaidė pirmą kėlinį, po kurio pirmavo 11 taškų skirtumu.

Antrame ketvirtyje žaidimas išsilygino ir tik kėlinio pabaigoje sužaista sėkmingesnė atkarpa leido rusėms sumažinti atsilikimą iki 9 taškų.

Trečiame kėlinyje „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda pradėjo strigti puolime ir sunkiai rinko taškus. Tuo pasinaudojo „Energija“ komanda, kuri priartėjo iki 2 taškų. Paskutiniame kėlinyje ir toliau geriau sekėsi žaisti viešnioms iš Rusijos, o „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda patyrė pirmą nesėkmę 64:68.

Rezultatyviausiai vilniečių komandoje žaidė Rima Valentienė, kuri pelnė 11 taškų, Celeste Traham-Davis ir Mantė Kvederavičiūtė įmetė po 9 taškus, Vita Kuktienė ir Vitalija Vaščiūnaitė - po 8, Kristina Vengrytė – 6, Kristina Alminaitė – 5, Greta Šniokaitė – 3, Ieva Prėskienytė ir Sakellie Daniels po 2, o Lina Pikčiūtė – 1 tašką.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandoje dėl traumų nerungtyniavo Eglė Šniokaitė, Indrė Dudėnaitė ir Sigita Galdikaitė.

„Tai buvo tik pirmos komandos rungtynės, žaidėme neblogai, tačiau gaila, kad pralaimėjome“, – po rungtynių kalbėjo „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas. – Vaizdas, kurį mačiau man patiko“.

Ketvirtadienį „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda žais antras draugiško turnyro rungtynes su Kurso „Dinamo“ (Rusija) ekipa, o penktadienį kovas turnyre baigs su Orenburgo „Nadežda“ (Rusija) krepšininkėmis.