18-metis 186 cm ūgio kaunietis su „Žalgiriu“ treniravosi prieš sezoną bei žaidė keliuose draugiškuose susitikimuose. Visgi praėjęs savaitgalis gynėjui buvo neeilinis – dėl ligų ir traumų praretėjus žalgiriečių sudėčiai, K. Kublickas gavo netikėtą kvietimą prisijungti prie vyrų komandos Lietuvos krepšinio lygos rungtynėms su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

„Sekmadienį buvau namuose ir tiesiog gulėjau lovoje. Gavau pranešimą, kad esu kviečiamas žaisti rungtynėse. Pašokau staiga iš lovos. Buvo netikėta, bet labai smagu sužinoti tokią naujieną“, – kalbėjo jaunasis žalgirietis.

Susitikime su pasvaliečiais žaidėjas per 23 min. įmetė 4 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. K. Kublickas tvirtino, kad trenerių štabas patikėjo aiškias užduotis žaibišką kvietimą prisijungti gavusiam krepšininkui.

„Treneris norėjo, kad įneščiau pastangų, energijos, duočiau pailsėti lyderiams, – pasakojo gynėjas. – Aišku, prieš rungtynes buvo nervų, o po jų gavau daug palaikymo žinučių. Smagu, tai skatina judėti toliau, bet reikia neužriesti nosies ir dirbti.“

Kvietimas su komanda skristi į Eurolygos rungtynes Belgrade jo taip nebenustebino. Žalgiriečiai Serbijoje versis be Lietuvoje likusių Igno Brazdeikio, Manto Kalniečio ir Luko Lekavičiaus. Įžaidėjo teigimu, skristi su komanda smagiau, kai joje bus ir kitas dublerių žaidėjas – Motiejus Krivas.

„Labai apsidžiaugiau. Eilinė galimybė, tikiuosi, kad viskas bus gerai ir grįšime su pergale“, – teigė krepšininkas.

„Žalgirio“ ir „Crvena Zvezda“ rungtynės antradienį prasidės 20 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)