Kaip pirmadienį pranešė Graikijos žiniasklaida, rungtynėse tarp „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ turėtų būti užpildytos visos per 11 tūkst. žiūrovų talpinančios „Taikos ir draugystės“ arenos tribūnos.

Savaitės pradžioje į trečiadienio rungtynes buvo likę 950, o į penktadienio – 1000 ne pačių pigiausių bilietų.

Apskritai bilietai į „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ ketvirtfinalio rungtynes kainavo nuo 10 (prasčiausios vietos) iki 160 (vietos greta aikštelės) eurų.

„Laukiame rungtynių su „Žalgiriu“, tai bus labai rimtas iššūkis, sunki serija. Džiaugiamės tuo, kad ir vėl esame Eurolygos ketvirtfinalyje ir mėginsime pasinaudoti proga žengti toliau.

Visą sezoną kovojome dėl namų aikštės pranašumo, ir tikimės, kad komandos fanai ateis mūsų palaikyti“, – apie artėjančius mūšius kalbėjo „Olympiakos“ lyderis Vassilis Spanoulis, o ekipos treneris I. Sfairopoulas tuo metu sprendė nesibaigiančius galvosūkius.

2 days to go until The Playoffs...

Vassilis Spanoulis has this message for @olympiacosbc fans 💪 pic.twitter.com/P5jnfj0uNd— EuroLeague (@EuroLeague) April 15, 2018

Šį sezoną OLY žalgiriečiams pralaimėjo abejas reguliariojo sezono rungtynes, ir abiejose Graikijos klubas vertėsi be grupės traumuotų žaidėjų.

Ir jeigu Jamelas McLeanas, Georgios Printezis ir Kimas Tillie jau sugrįžo į rikiuotę, puolėjui Kostui Papanikolau traumų šleifo atsikratyti nepavyksta.

Įpusėjus sekmadienio pratyboms, 27-erių metų 206 cm ūgio puolėjas pajuto stiprius kairiojo kelio skausmus ir turėjo nutraukti treniruotę.

Nėra aišku, ar graikas galės žaisti pirmose rungtynėse su „Žalgiriu“, klubo medikai kasdien tikrina puolėjo sveikatą ir galutinį sprendimą priims tik susitikimo išvakarėse arba netgi mačo dieną.

Maža to, iš rikiuotės jau kurį laiką yra iškritęs ir latvis Janis Strelniekas.

Snaiperis dar praėjusią savaitę pasitempė nugaros raumenis ir negali treniruotis. Jis praleido sekmadienio pratybas, anot portalo In.gr pranešimo, latvio dalyvavimas pirmose dvejose serijos iki trijų pergalių rungtynėse yra labai abejotinas.

Žalgiriečiai į Pirėjų išskrenda antradienio dieną, o vėlų vakarą Graikijoje jie surengs pirmą savo treniruotę.

Pirmos rungtynės tarp OLY ir „Žalgirio“ trečiadienį prasidės 21.15 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)