Techninė #1. Antrojo kėlinio pradžioje Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius buvo nubaustas technine pražanga. Steponas Babrauskas baudos metimą realizavo.

Kiaura gynyba. Po pirmojo kėlinio 5 taškais pirmavęs „Žalgiris“ viską išbarstė antrajame kėlinyje. Kauniečiai jį pralaimėjo dešimčia taškų ir praleidę antrajame ketvirtyje net 33 taškus prieš ilgąją pertrauką turėjo 5 taškų deficitą – 48:43.

Techninė #2. Technine pražanga besibaigiant trečiajam kėliniui buvo nubaustas ir „Pieno žvaigždžių“ strategas Mantas Šernius.

7 taškai per 14 sekundžių. Trečiojo kėlinio pabaigoje įspūdingą individualų spurtą surengė Kasparas Vecvagaras. Tik trečiajame ketvirtyje aikštėje pasirodęs latvis pataikė du tritaškius ir įmetė techninį baudos metimą. Visą tai gynėjas padarė vos per 14 sekundžių.

Debiutas. „Žalgirio“ gretose pirmą kartą rungtyniavo Jerome’as Randle’as. Mažylis įžaidėjas pelnė 19 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Intriga. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje jau atrodė, kad kauniečiai pabėgs į priekį (83:90), tačiau likus žaisti minutei, rezultatas buvo lygus (90:90).

Pratęsimas. Lemiamo ketvirčio pabaigoje Derrickas Low dvitaškius išlygino rezultatą (92:92), „Žalgirio“ ataka buvo nerezultatyvi, o Ramone’o Moore’o metimas iš savo aikštės pusės skriejo pro šalį ir komandos ėjo žaisti pratęsimo.

Šiaip ne taip. Pratęsime savvo pajėgumą įrodė „Žalgiris“ – kauniečiai palaužė pavargusius pasvaliečius ir šventė dar vieną pergalę „Tete-a-tete Casino LKL“ čempionate – 101:109.

Rungtynių momentas:

Radosavljevičiaus blokas Jankūnui:

Rungtynių apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (552)