Pagal praėjusiais metais pasirašytą sutartį tiek klubas, tiek krepšininkas turėjo dešimt dienų po sezono pabaigos, per kurias reikėjo nuspręsti, ar pratęsia bendradarbiavimą dar vienam sezonui.

Klubas nutarė šia galimybe nepasinaudoti ir sutarties nepratęsė.

„Betsafe-LKL“ rungtynėse T. Lekūnas aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 25 min., per kurias pelnydavo 8,2 taško (45 proc. dvitaškių, 29 proc. tritaškių, 59 proc. baudų), atkovodavo 4,6 kamuolio bei atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Noriu padėkoti Tomui už jo kovingumą, pasiaukojimą ir didžiulį norą laimėti, kurį jis demonstravo žaisdamas mūsų klube. To iš šio žaidėjo neatimsi. Tačiau kol neturime vyr. trenerio, nenorime pasirašyti sutarčių su žaidėjais, nes nežinome, ar trenerio vizijoje jie yra. Nesakome Tomui „ne“ visam laikui, tiesiog prioritetas yra vyr. treneris, o tada galvosime apie žaidėjus“, – kalbėjo Utenos klubo direktorius Eimantas Skersis.

Sutartis su Utenos klubu artėjančiam sezonui turi Martynas Gecevičius bei Ernestas Sederevičius, o artimiausiu metu klubo vadovai priims sprendimą dėl Norberto Gigos, su kuriuo turi galimybę pratęsti bendradarbiavimą ir kitam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją