Jonas Valančiūnas penktadienį dvikovoje su Denverio „Nuggets“ pelnė 17 taškų ir to užteko, kad aplenktų iki tol pagal pelnytus taškus reguliariajame sezone pirmavusį Žydrūną Ilgauską (10976 taškai). Dabar uteniškio sąskaitoje yra 10991 taškas per 813 rungtynių.

Trečioje vietoje tarp NBA žaidusių lietuvių žengia fantastišką žaidimą pastaruoju metu demonstruojantis Domantas Sabonis. Sakramento „Kings“ lyderio sąskaitoje 8234 taškai per 532 reguliariojo sezono rungtynes.

Domanto tėvas Arvydas Sabonis užima ketvirtą vietą – 5629 taškai per 470 rungtynių, o penktojoje pozicijoje yra Šarūnas Marčiulionis su 4631 tašku per 363 reguliariojo sezono rungtynes.

Visų laikų rezultatyviausias NBA krepšininkas yra LeBronas Jamesas. Šiame sąraše jis pernai aplenkė Kareemą Abdul-Jabbarą (38387). Dabar L. Jameso sąskaitoje yra 39541 taškas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją