Klaipėdos „Neptūnas“, bendradarbiaudamas su asociacija „Novi Homines“, kviečia padaryti gerą darbą ir pradžiuginti vaikučius.

Visi žiūrovai yra kviečiami į „Švyturio“ areną atsinešti pliušinių žaislų, kurie po pirmo kėlinio skries į aikštę sukurdami „Žaislų lietų“. Vėliau šie žaislai pasieks sunkiai gyvenančias šeimas.

„Dalintis yra gera. Davimas – geriausia bendravimo pradžia. Kviečiame krepšinio sirgalius prisidėti prie šio mielo tikslo. Padėkime vieni kitiems“, – sakė renginio iniciatoriai.

Akcijos metu surinkti žaislai bus padovanoti vaikus auginančioms šeimoms visoje Lietuvoje. Žaislai bus dalinami pagal savivaldybių socialinio skyriaus rekomendacijas ir asmenims, kurie bus užsiregistravę svetainėje www.novihomines.lt.

Žiūrovai, atsinešę kietus arba sunkius daiktus, bus prašomi juos dėti į specialiai prie „Švyturio“ arenos pagrindinio įėjimo pastatytas dėžes, o minkšti pliušiniai žaislai į aikštelę turėtų būti metami vos nuskambėjus pirmo kėlinio pabaigos sirenai.

Panaši akcija prieš didžiąsias metų šventes buvo suorganizuota Italijoje. Tada žaislai užpildė visų Italijos krepšinio lygų aikšteles. Tokia akcija vyko ir Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Neptūnas“ nori siekti rekordo ir kviečia visus atsinešti net ne po vieną žaislą.

„Jei kiekvienas atsineš bent po žaislą, įsivaizduokite, kiek tūkstančių žaislų sukris į aikšteles centrą. Nebūkite abejingi, prisidėkite prie šios kilnios socialinės akcijos. Juk visa tai – dėl vaikų gerovės“, – ragino „Neptūno“ atstovai.

„Neptūnas“ šį sezoną jau įrodė, kad gali įveikti Kauno „Žalgirį“ ir „Lietuvos rytą“. Žalgiriečiai buvo palaužti jau du kartus: Klaipėdoje – 67:65 ir Kaune – 90:86. Klaipėdos krepšininkai 2014 metų gruodžio 28 dieną Vilniuje po pratęsimo rezultatu 94:90 palaužė ir „Lietuvos ryto“ ekipos pasipriešinimą ir pateikė rimtą argumentą, jog šiemet klaipėdiečių tikslai – patys aukščiausi.

„Neptūnas“ LKL turnyro lentelėje (25 pergalės, 4 pralaimėjimai) užima pirmą vietą, po klaipėdiečių rikiuojasi „Žalgiris“ (24 pergalės, 4 pralaimėjimai) ir „Lietuvos rytas“ (23 pergalės, 4 pralaimėjimai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)