Vieno iš pergalingų „Bulls“ sezono metu abi krepšinio žvaigždės prieš kiekvienas rungtynes tarpusavyje lažindavosi, kuriam pavyks atspėti bulių lenktynių, rodomų „Bulls“ rūbinėje, nugalėtojus.

Ilgainiui šiose lažybose dominuoti pradėjo vienas žmogus – M. Jordanas. Anot ESPN žurnalisto Amino Elhassano, „Bulls“ legenda savo bičiulį gudriai apgaudinėjo.

M. Jordanas išsiaiškino, kad rūbinėja rodomos bulių lenktynės nėra tiesioginės. Prieš kiekvieną mačą Michaelas „Bulls“ arenoje išsiaiškindavo, kuria spalva pažymėtam buliui tądien seksis geriausiai.

Turėdamas šią informaciją M. Jordanas ramiu veidu tęsdavo lažybas su S. Pippenu ir nuolatos savo kišenę papildydavo 100 dolerių grynaisiais – tiek abi žvaigždės „statydavo“ už dienos buliaus pergalę.

Paradoksalu, kad S. Pippenas taip ir nesuprato klastos ir toliau lažinosi visą sezoną, nors nugalėtojas beveik visuomet būdavo nulemtas iš anksto. Juo buvo M. Jordanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)