2019-20 metų LKL pirmenybėse slovėnas tapo vienu iš septintąją vietą galutinę komandų rikiuotėje užėmusių „Pieno Žvaigždžių“ lyderių. Per 24 sužaistus susitikimus gynėjas vidutiniškai rinko po 13,3 taško ir tapo šeštu rezultatyviausiu visos lygos krepšininku.

Rezultatyviau už Pasvalio snaiperį pastarajame LKL sezone žaidė tik Chauncey Collinsas (16 taškų per rungtynes), Laurynas Birutis (15,2), Tomas Dimša (14,1), Johnas Gillonas (14) ir Željko Šakičius (13,6). Iš visų išvardintųjų krepšininkų ateinantį sezoną Lietuvoje rungtyniaus tik iš Panevėžio „Lietkabelio“ į Kauno „Žalgirį“ persikėlęs Dimša.

Tritaškius 34 procentų taiklumu realizavęs Lapornikas prie taškų vidurkio pridėjo ir po 3 atkovotus kamuolius bei 2 rezultatyvius perdavimus per rungtynes.

Per visą sezoną keturis kartus LKL rungtynėse 20 pelnytų taškų ribą pasiekęs gynėjas naudingiausias rungtynes sužaidė spalio 5-ą dieną, kai dvikovoje su Alytaus „Sintek-Dzūkija“ jam pavyko pelnyti 21 tašką ir surinkti net 28 naudingumo balus.

Šių metų rupjūtį net septynioliktą kartą klubo istorijoje pavadinimą pakeitusi „Heroes Den Bosch“ ekipa per visą savo egzistavimą yra šešiolika kartų tapusi Nyderlandų čempione bei septynis kartus iškovojosi šalies taurės turnyrų nugalėtojų trofėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)