Prienų klubas su Lietuvoje įsikūrusia ir nuo oro linijų nukentėjusiems europiečiams padedančia skrydžių kompensavimo bendrove „Skycop“ bendradarbiavo ir praėjusiame sezone.

„Esame labai laimingi pasiekę susitarimą su stipria, patikima ir novatoriška bendrove „Skycop“. Generalinio partnerio atėjimas tokio mažo miestelio klubui yra gyvybiškai svarbus įvykis, siekiant kovoti su stipriausiais Lietuvos klubais jubiliejiniame dešimtame LKL sezone. Tikimės, kad artėjantis sezonas bus labai įdomus žiūrovams, o Prienuose visiems varžovams pasiūlysime aukščiausio lygio kova“, – džiaugėsi Prienų krepšinio klubo direktorius Adomas Kubilius.

Trečiadienį taip pat oficialiai patvirtinta jau ne kartą skelbta žinia apie vienerių metų trukmės sutartis su 38-erių broliais Lavrinovičiais.

„Mes su broliais puikiai vieni kitus suprantame, jie žino ir mėgsta mūsų žaidimo stilių bei puikiai jame jaučiasi. Dar smagiau, kad iš visų komandų, kurios norėjo brolių, jie pasirinko mus. Manau, kad be naujų partnerių ir klubo draugo, verslininko Gedimino Žiemelio, išskirtinio dėmesio šioms deryboms, to nebūtų pavykę padaryti – didelis ačiū jiems“, – pastiprinimu džiaugėsi V. Šeškus.

Pranešime žiniasklaidai taip pat rašoma, kad paskutinę vietą praėjusiame LKL sezone užėmusio klubo planuose – bendradarbiavimas su Holivudo prodiuseriais kuriant dokumentinį serialą apie Darjušo ir Kšyštofo gyvenimą būnant aukščiausiais dvyniais pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)