Turnyro reguliarusis sezonas startuos spalio pradžioje ir tęsis iki vasario pradžios, į atkrintamąsias pateks po šešias stipriausias abiejų grupių komandas.

Pirmas dvi vietas užėmusios ekipos žengs tiesiai į ketvirtfinalį, likusios keturios varžysis aštuntfinalyje.

Aštuntfinaliai ir ketvirtfinaliai iš vienerių rungtynių bus sužaisti pirmoje kovo pusėje, pusfinalių ir finalo serijos iki trijų pergalių numatytos nuo kovo pabaigos iki balandžio vidurio.

LKL bronzos medalininkas Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, patekęs į B grupę, savo kovas Europoje pradės išvyka į Juodkalniją ir rungtynėmis spalio 4 d. su Podgoricos „Budučnost“, o pirmąjį mačą namie sužais spalio 10 d. su Salonikų „Aris“ iš Graikijos.

Ankaros „Turk Telekom“ klubas, vadovaujamas Nenado Čanako, Panevėžyje svečiuosis lapkričio 14 d., o praėjusio sezonos Europos taurės laimėtojas Gran Kanarijos „Dreamland“ – sausio 10 d.

Savo ruožtu Vilniaus „Wolves“, kurie varžysis A grupėje, startuos išvyka į Paryžių pas vietos „Basketball“ ekipą (spalio 3 d.), o spalio 11 d. namuose sutiks Tel Avivo „Hapoel“.

Tuomet „Vilkai“ lėks pas Badalonos „Joventut“, grįš namo pasigalynėti su Stambulo „Bešiktaš“, vėl keliaus pas Liublianos „Cedevitą“ ir savo arenoje priims praėjusio sezono išsišokėlį Slobožanskės „Prometej“ su Arnoldu Kulboka.

A grupė: Tel Avivo „Hapoel“, Badalonos „Joventut“, Liublianos „Cedevita Olimpija“, Paryžiaus „Basketball“, Venecijos „Umana Reyer“, Vilniaus „Wolves“, Stambulo „Bešiktaš“, Hamburgo „Towers“, Slobožanskės „Prometej“ ir Londono „Lions“.

B grupė: Las Palmo „Gran Canaria“, Podgoricos „Budučnost“, Ulmo „Ratiopharm“, Breso Burgo JL, Ankaros „Turk Telekom“, Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, Salonikų „Aris“, Trento „Dolomiti Energia“, Vroclavo „Šlask“ ir Klužo Napokos „U-BT“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją